Hieronta

Kaipaatko palautumista urheilusuorituksesta, työpäivästä toimistolla tai hetkeä vain itsellesi?

Hellävarainen ja rentouttava tai reipas ja niveliä mobilisoiva hieronta – meiltä löydät taatusti haluamasi palvelun.

Hieronnalla on useita todennettuja vaikutuksia. Näistä tärkeimmät ovat rentoutuminen, verenpaineen lasku, unenlaadun parantuminen sekä stressihormonipitoisuuksien pieneneminen. Lisäksi lihasperäiset kiputilat helpottavat asiantuntevalla käsittelyllä. 

Parhaan ja pitkävaikutteisimpaan  lopputulokseen pääset, kun noudatat hoitajasi sinulle suosittelemia harjoitteita ja liikut säännöllisesti.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat klassinen hieronta, urheiluhieronta, mobilisoiva hieronta, imukuppihieronta sekä kuumakivihieronta. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan tarkemmin eri hoitomuotoihin ja valitsemaan omasi. 

Fysioterapia ja ortopedinen osteopatia

Fysioterapian ja ortopedisen osteopatian tavoitteena on löytää syy ongelmaan. Tarkka alkuhaastattelu ja asianmukainen testaaminen ohjaavat oikeaan lähestymistapaan. 

Fysioterapiassa painottuu terapeuttinen harjoittelu ja ortopedisessä osteopatiassa manuaalinen käsittely. Terapeuttisi on terveydenhuollon  ammattilainen, joka osaa valita oikean lähestymistavan vaivaasi, huolimatta siitä minkä palvelun olet valinnut.

Tarpeen vaatiessa terapeutti ohjaa eteenpäin, kuten esimerkiksi erikoislääkärille tai ravitsemusterapeutille. Fysioterapia- ja osteopatiapalvelut on saatavissa sopimuksen mukaan ja varattavissa sähköpostitse tai puhelimitse.

Katso alta minkälaisissa ongelmissa kannattaa hakeutua fysioterapia- tai osteopatiakäynnille.

Voice Massage

Voice Massage on hierontahoitoa erityisesti puhe-ja ääniammattilaisille, kuten opettajille, muusikoille tai vaikkapa asiakaspalvelutyöntekijöille, joiden ääneen kohdistuu erityistä rasitusta. Hoitoa käytetään myös helpottamaan astmaattisten urheilijoiden hengitysfunktioita ja lievitetään refluksitaudin oireita rentouttamalla kurkunpään ja pallean seutua. Erityisesti puhallinsoittajat ovat hyötyneet ansatsi- ja hengitysongelmissa tästä hoitomuodosta. 

Hoidossa käsitellään ja helpotetaan mm.  hengityslihasten, kurkun ulkoisten lihasten ja purentalihasten jännitystiloja. Käyntiin kuuluu aina yksilölliset harjoitteet, jotka hoitajasi ohjaa siten, että voit toteuttaa niitä itsenäisesti kotona. 

Y: 3249301-4  Vuoritie 11 LH 04400 Järvenpää