Tarjoamme aidosti yksilöllistä palvelua

Personal Trainer

Oma ohjaaja liikkumiseen. PT on kanssasi ulkosalilla, Ammattinaisten toiminnallisessa tilassa tai mukana tutussa kuntosaliympäristössäsi. Saat tarpeidesi mukaan räätälötyä palvelua omien toiveittesi ja tavoitteidesi mukaisesti. 

Parivalmennus

Ystäville, työkavereille, rakkaimmille. Kaikille jotka haluavat viettää sitä parasta laatuaikaa itselle tärkeän ihmisen seurassa.

Pienryhmät

Kun kaipaat yksilöllistä ohjausta muttet halua treenata yksin. Pienryhmämme rakentuvat teeman ympärille ja kestävät 2-4vkoa, sinun ei siis tarvitse sitoutua koko vuodeksi vaan voit hyödyntää itsellesi sopivia ryhmiä silloin kun sinulle sopii. 

Fysiovalmennus

Fysioterapeutin ohjaama PT- valmennus. Sinulle, joka haluat ammattilaisen ohjausta kuntoutukseen, erityiskysymyksiin kuten leikkauksen jälkeinen harjoittelu, lajia edistävä voima- tai liikkuvuusharjoittelu, rasitusvammat tai  kipu. 

Miksi sivuillamme ei ole hintoja?

Yksinkertaisesti siksi, että palvelumme hoitoja lukuun ottamatta suunnitellaan yksilöllisesti. Hinta määräytyy palvelun sisällön mukaan. Esimerkiksi PT-valmennuksen sisältö voi olla hyvinkin erilainen eri henkilöillä. Yksi tarvitsee lähitapaamisia viikoittain ja motivoivaa treeniseuraa- toiselle riittää tapaaminen ja kuntosaliohjelman päivitys kolmen kuukauden välein.

Ota yhteyttä, sovitaan tapaaminen ja jutellaan kuinka voisimme toteuttaa sinun toiveesi. Tapaaminen ei maksa sinulle muuta kuin aikaasi, mutta voit saada siitä paljon! 

Pienryhmämme suunnitellaan teeman ympärille, jolloin sekä niiden kesto, että niiden valmisteluun kuluva aika vaihtelee. Järjestämme myös vierailevien ohjaajien pienryhmiä, joiden hintaan vaikuttaa ohjaajan oma palkkio. 

Tarjoamme laadukasta palvelua, joka saa asiakkaan tuntemaan, että rahalle saa vastinetta. Kouluttaudumme ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Maksuvälineenä meillä käy myös ePassi liikunta ja hyvinvointi.

Y: 3249301-4  Vuoritie 11 LH 04400 Järvenpää