Ammattinainen Mia

Ortopedinen osteopaatti, fysioterapeutti, PhysioPT

Pitkän uran tehnyt sirkustaiteilija, jonka valmennusfilosofia tarkoittaa sitä, että treeneissä tehdään järkeviä asioita. Tavoittellisesti, mutta ilman kiukkua. Meillä pitää olla kivaa kimpassa vaikka mennäänkin välillä vauhdilla. Usein mukanani kulkee tassuterapian ammattilainen Fredi, joka tarkastaa, että fysioterapiakäytäntöni ovat asianmukaiset. Kouluttaudun parhaillaan ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

Minuun voi olla yhteydessä kaikkiin valmennukseen liittyvissä kysymyksissä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mia@anaiset.fi

Ammattinainen Anni

Koulutettu hieroja, sertifioitu Voice Massage terapeutti, kuntovalmentaja

Valmennan ilon kautta, mutta en päästä asiakkaitani vähällä. Tunnistat minut värikkäästä olemuksestani, joka kuulemma piristää synkemmänkin päivän.  Sydämen asiani on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi- ja vähän päälle.  Rakastan ulkona treenaamista ja luonnossa liikkumista, joten kanssani pääset takuulla happihypylle! 

Hoitotyössä minulle on tärkeää asiakkaan hyvä tutkiminen ja toiveiden mukainen hoito. Muusikkoasiakkaitani käyn usein seuraamassa esiintymislavoilla ja takahuoneissa.

Vastaan myös yrityksen myynnistä ja markkinoinnista, joten näissä asioissa minut tavoittaa meilitse osoitteesta anni@anaiset.fi  

Puhelimitse numerosta 050 381 3491

Y: 3249301-4  Vuoritie 11 LH 04400 Järvenpää