Ammattinainen Mia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Advanced Soluton Focused Practitioner ) Psyykkinen valmentaja, fysioterapeutti, ortopedinen osteopaatti, PhysioPT

Pitkän uran tehnyt sirkustaiteilija, joka ”eläköityessään” fyysisestä työstä on sukeltanut kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Positiivisuus ja kyky motivoida ihmisiä ovat vahvuuksiani tällä uudella uralla oli sitten kysymys suorituskyvyn parantamisesta, uusien alkujen etsimisestä tai arjessa jaksamisesta. Olen intohimoinen oppija enkä lähde mihinkään ilman hyvää kirjaa mukanani. Teen töitä urheilijoiden, aktiivisten liikkujien, yksityishenkilöiden ja yritysten kanssa. 

Minuun voi olla yhteydessä kaikkiin valmennukseen tai terapiaan liittyvissä kysymyksissä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen mia@anaiset.fi

Ammattinainen Anni

Koulutettu hieroja, sertifioitu Voice Massage terapeutti, kuntovalmentaja

Valmennan ilon kautta, mutta en päästä asiakkaitani vähällä. Tunnistat minut värikkäästä olemuksestani, joka kuulemma piristää synkemmänkin päivän.  Sydämen asiani on auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi- ja vähän päälle.  Rakastan ulkona treenaamista ja luonnossa liikkumista, joten kanssani pääset takuulla happihypylle! 

Hoitotyössä minulle on tärkeää asiakkaan hyvä tutkiminen ja toiveiden mukainen hoito. Muusikkoasiakkaitani käyn usein seuraamassa esiintymislavoilla ja takahuoneissa.

Vastaan myös yrityksen myynnistä ja markkinoinnista, joten näissä asioissa minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta anni@anaiset.fi  

Puhelimitse numerosta 050 381 3491

Ammattinainen Katariina

Fysioterapeutti, ortopedinen osteopaatti, koulutettu hieroja

Tavoitteeni on auttaa jokaista löytämään kivuton ja aktiivinen arki. Autan kuntoutumaan tuki- ja liikuntaelimistön akuuteista vaivoista sekä pitempikestoisista kiputiloista. Kuntoutukseni keskiössä on aktiivinen asiakas, jota autan terapeuttisen harjoittelun ja manuaalisen terapian keinoin. 

Minut tunnetaan rauhallisesta ja varmasta otteestani. Olen toiminut terveydenhuollon ammattilaisten kouluttajana ja erityisosaamisalaaani on tuki- ja liikuntalimistön sairaudet ja anatomia . Olen suoravastaanottokoulutuksen käynyt fysioterapeutti, joten osaan antaa toimintaohjeet myös akuuteissa kiputilanteissa.  

 

Minut tavoittaa sähköpostitse osoitteesta  kata@anaiset.fi  

 

Y: 3249301-4  Vuoritie 11 LH 04400 Järvenpää